Médiaajánlat

Az Otthonos Teraszok weboldalon háztartás, kertészkedés, higiénia és takarítás, lakberendezés, barkács és vendégváró receptek, illetve gasztró témában teszünk közzé cikkeket. Célunk egy érdekes és egyben hasznos információkat megosztó otthonteremtő magazin vezetése. Amennyiben a fenti témakörökben szeretnél közzétenni vendégcikket oldalunkon, akkor erre lehetőséget biztosítunk díjmentesen az alábbi feltételekkel.

A díjmentes vendégcikk lehetőség visszavonásig érvényes.

Díjmentes SEO fókuszú vendégcikk paraméterek:

Karakterek száma minimum: 3000 karakter, a cikk maximális hosszát nem korlátozzuk.

Kép és videó: 1 db jogtiszta kép megadható (pl.: pixabay.com) Mérete minimum: 1920 px. Valamint 1 db YouTube videó beágyazására lehetőséget biztosítunk.

Elhelyezhető linkek száma: 1 db dofollow link

Címkézés: a vendég cikkekben nem címkézzük a linkeket

Tartósság: a cikkek 12 hónap után is változatlanok maradnak.

Cégnév és termék említése a cikkben: kérjük, hogy konkrét cégnevet vagy terméknevet ne említs a cikkben, viszont kulcsszavas termék megnevezést használhatsz. Például az „55′ LG OLED 55C21″ megnevezés kerülendő, de az ” oled tv ” kifejezés használható akár anchor szövegként is. Cégnév esetén ugyanezen az elven például a ” Kis és Nagy Költöztető Kft. ” kifejezés kerülendő, míg a ” költöztető cég ” kifejezés használható.

PR tartalmak: PR tartalmú cikket díjmentesen nem teszünk közzé, erre a későbbiek lesz díjfizetős ajánlatunk.

Relevancia: a cikk tartalma kapcsolódjon a fent említett téma kategóriák valamelyikéhez és legalább egy kulcsszó köré legyen kifejtve. Amennyiben nehézséget okoz a SEO cikk címének kiválasztása, szívesen küldünk rá javaslatot. Illetve hamarosan találsz itt alul egy listát is, amiből tetszés szerint választhatsz kidolgozásra.

Kizárt oldalak és témák: a következő témájú linkeket és a következő témájú oldalakra mutató linkeket nem teszünk közzé: szerencsejáték, drog, gyógyszerek, CBD, MLM, politika, fegyver, szexuális vagy egyéb korhatáros tartalmak, háborús vagy úszító tartalmak.

Szövegezés: egyedi és releváns tartalmat várunk igényes szövegezéssel, tegező megfogalmazással. Példaként olvass el néhány cikket az oldalunkon. AI-t (például: Chat GPT-t) inspirációként használhatsz, de kizárólag másolt AI szöveget nem teszünk közzé. Amennyiben a megküldött vendégcikk helyesírási hibákat tartalmaz vagy stilisztikailag szorul korrekcióra, akkor ezeket a javításokat elvégezzük, és erre fenntartjuk a jogot.

Cikkek száma: egy adott weboldalra mutató linkkel egy vendégcikk publikálást biztosítunk díjmentesen, vagyis ahány weboldalad van, annyi vendégcikk publikálást tudsz igényelni.

Anyagleadás: kérjük, hogy a cikket egy GoogleDrive vagy OneDrive documentumként küldd el számunkra, amin szerkesztői jogosultságot is biztosítasz a következő e-mail címre: bagoly.krisztina@online-words.hu

Közzététel határideje: igyekszünk minél hamarabb kihelyezni a megküldött cikkeket, de maximum 3 munkanapon belül publikáljuk őket.


Kidolgozásra váró cikk példák, melyek közül akár te is választhatsz:

  • Mivel lehet az ezüstöt tisztítani és hogyan?
  • Mi az a hőszivattyús fűtés és miért hatékony?
  • A leander őszi metszése
  • Tojás nélküli, habos szilvás sütemény recept
  • Feng shui hálószoba berendezése
  • Hogyan készítsünk raklapból kanapét?